Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ingen Castle Rock säsong 3 – serien läggs ned

Ingen Castle Rock säsong 3 – serien läggs ned

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 november 2020

Vägs ände för King-serien.

Streamingtjänsten Hulus Stephen King-baserade antologiserie "Castle Rock" läggs ned efter bara två säsonger.

Serien "Castle Rock" för samman karaktärer från skräckförfattaren Stephen Kings universum, däribland Jackie Torrance och Annie Wilkes. Serien har mottagits väl, men läggs trots det ned efter bara två säsonger, detta rapporterar Collider

Antologiserier har potentialen att rulla längre än serier som berättar en specifik story, men ändå uteblir Castle Rock säsong 3. Det uppges inte bero seriens kvalitet, utan snarare att den inte lockat tillräckligt med stor uppmärksamhet. Det har nu gått drygt ett år sedan den andra säsongen hade premiär och den föll snabbt bort i glömska, och tillräckligt många verkar inte gapa efter en fortsättning.

MER LÄSNING:

Stephen Kings filmer rankade – från sämst till bäst

Senaste nytt på HBO Nordic

Sett till hur populär Stephen King är runt om i världen är det förstås märkligt att Castle Rock inte fått större spridning än den gjort. I den första säsongen kan vi se Bill Skarsgård som en av seriens obehagligaste karaktärer. I den andra säsongen spelar Lizzy Caplan den berömda karaktären Annie Wilkes som vi såg Kathy Bates briljera med i filmen Lida (1990). 

I Sverige kan vi se hela "Castle Rock" på HBO Nordic. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL