Nu på bio

Det senaste på biofronten!

I May Destroy You säsong 2 – blir det mer?

I May Destroy You säsong 2 – blir det mer?

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juni 2020

Överväldigade recensenter talar för fortsättning.

HBO-serien "I May Destroy You" är tokhyllad av världens kritiker, men vi måste trots detta ställa oss frågan ifall det blir någon fortsättning.

I May Destroy You HBO beskrivs som en orädd och provokativ serie som utforskar frågan om sexuellt samtycke. Den högt ansedda engelska tidningen The Guardian menar att serien mycket väl kan vara årets bästa.

Många andra internationella redaktioner sjunger med i hyllningskören. Den har i skrivande stund snittbetyget 84/100 på Metacritic och 96/100 poäng på Rotten Tomatoes

Så varför råder det tvivel kring en fortsättning på det hela?

Tittarna verkar inte lika övertygade av I May Destroy You. Så som upplägget i branschen ser ut är det tittarnas intresse som väger tyngst för en series forsatta vara eller icke vara. I dagsläget har I May Destroy You blygsamma 6.6/10 i betyg på IMDb med knappt 1000 röster. Detta är en indikator på att serien inte nått en särskilt stor massa och att de som sett den inte heller är sålda. Vad som splittrar gemene tittare från kritiker kan vi bara gissa oss fram till.

HBO har ännu inte gått ut med information om en andra säsong, det dröjer vanligtvis några månader efter en series premiär innan de meddelar allmänheten. 

Är du förälskad i serien och orolig att den ska rundas av redan vid första säsongens slut? Filmtopp uppdaterar dig så fort något besked kring dess framtid kommer.

Fortsätt scrolla för fler nyheter!