HBO Max lägger ner South Side

HBO Max lägger ner South Side

  • HBO
Filmtopp
22 februari 2023 kl. 12:02

Nu tar resan slut för Simon James och Kareme Odom

I tre säsonger har vi fått följa vännerna Simons och Karemes liv i Englewood, Chicago. Nu meddelar HBO Max att South Side inte kommer få en uppföljning.

South Side läggs ner av HBO Max
Foto: HBO Max.

Humoriserien South Side, skapad av Bashir Salahuddin, Diallo Riddle och Sultan Salahuddin, hade sin premiär på Comedy Central i juli 2019 innan den flyttades till HBO Max i november 2021 för sin andra säsong. Serien följer vännerna Simon James (Sultan Salahuddin) och Karem Odom (Kareme Young) i sina försök att komma in i affärsvärlden efter sin examen.

HBO Max meddelade på tisdagen att den vassa serien med sin humor och samhällsanalys inte förnyas med en fjärde säsong. Streamingjätten fortsätter med att hylla MTV Entertainment Studios och den talangfulla rollbesättningen:

– Resultatet blev en helt unik, ambitiös och orädd komedi som talade till alla som lever “the American dream”, säger en representant för HBO Max till The Hollywood Reporter om South Sides framgång.

South Side är inte den enda serien hos HBO Max som avslutats den senaste tiden. Nyinspelningen av Gossip Girl, Titans, Doom Patrol och Pennyworth går även de samma öde till mötes.

"South Side" finns i nuläget inte tillgänglig att streama på HBO Max i Sverige.

Erica Hagström

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL