Chockartade sexbilder i The Idol – med Johnny Depps dotter Lily-Rose

Hatade serien med när HBO avslöjar sina mest populära titlar i Sverige 2023

  • HBO
Axel Diedrichs
19 december 2023 kl. 18:12

"The Idol" med bland de mest populära filmerna och serierna

HBO har gått ut med vilka som varit deras mest populära nya filmer och serier i Sverige under 2023. Då finns kritiserade "The Idol" med på topp fem.

När HBO Max gick ut med sina höjdpunkter för 2024 passade de på att summera året genom att sammanställa de premiär som lockat flest tittare i Sverige. Föga förvånande hittade vi då deras unisont hyllade apokalyptiska adaption på TV-spelet The Last of Us på första plats. Serien som bland annat regisserats av en svensk har gått ingen obemärkt förbi, och när det vankas Emmygala nästa år förväntas den plocka flest priser tillsammans med streamingtjänstens andra stora flaggskepp på dramafronten, Succession

På listan ser vi att Sex and the City-serien And Just Like That... varit fortsatt väldigt populär. Den andra säsongen har hållit till på plats #2 efter The Last of Us vilket placerar den strax ovanför Successions avslutande säsong. Medan topp tre-placeringen känns gjuten utifrån vad som släppts under det gångna året, så finns det en mer anmärkningsvärd titel på listans femte plats: den brutalt sågade satsningen The Idol med Lily-Rose Depp och The Weeknd. Serien fick utstå mycket kritik för sitt sexuella uttryck och för att vara "skruvad mans fantasi", så till den grad att man lade ned alla planer på en andra säsong.

Vad gäller de filmer som släppts på HBO Max under året så hittar vi en och annan väntad titel. Hajskräckisen Meg 2: The Trench har gått starkt och superhjältefilmerna Shazam! Fury Gods och The Flash har även de plockat placeringar. 

Vidare tar en svensk produktion plats på topp tio: Imperiet Bianca, dokumentärserien som följer Bianca Ingrosso i hennes hektiska och inte helt odramatiska vardag som entreprenör och influencer.

Hatade serien med när HBO avslöjar sina mest populära titlar i Sverige 2023
"The Idol". Foto: HBO Max.

Här är de tio mest populära serierna på HBO Max från 2023

1. The Last of Us

2. And Just Like That… säsong 2

3. Succession säsong 4

4. Meg 2: The Trench

5. The Idol

6. Imperiet Bianca

7. Love & Death

8. Shazam! Fury of Gods

9. The Flash

10. Full Circle  

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL