Stor trailer presenterar flera nya serier på HBO Max 2023

Filmtopp på galapremiären för Succession säsong 4

  • HBO
28 mars 2023 kl. 21:03

Röda mattan rullades ut för Logan Roy

I går var det galapremiär för den sista säsongen av HBO:s drama "Succession" på Biograf Rigoletto i Stockholm. Filmtopp var självklart på plats för att bevaka.

Vi är många som ivrigt väntat på den sista delen av HBO:s mästerliga drama Succession. Under gårdagen var det galapremiär för det allra första avsnittet på Biograf Rigoletto i Stockholm – med mästerliga Brian Cox, som spelar patriarken Logan Roy, på plats för en matig Q&A som avslutades med glimten i ögat och de bevingade orden "Fuck off and have a good night".

Filmtopp var på plats vid den röda mattan för att fota några av de profiler från kändissverige som var sugna på att ta del av det första avsnittet av den fjärde säsongen på vita duken.

Detta handlar Succession om:

Succession handlar om familjen Roy, ledd av patriarken Logan (Brian Cox), och deras gigantiska medieimperium. I den första säsongen ska Logan pensionera sig, något som aldrig blir av, vilket leder till intriger och en maktkamp mellan hans barn Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) och Roman (Kieran Culkin).

Bilder från galapremiären

Alex Letic
Alex Letic var på plats
Anders Pihlblad
Anders Pihlblad
Anitha Clemence
Anitha Clemence
Charlie Gustafsson
Charlie Gustafsson
Brian Cox
Brian Cox
Brian Cox
Brian Cox
Galapremiär för Succession säsong 4
Q&A med Brian Cox

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL