Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Batgirl

Nya Batgirl har hittat sina regissörer

  • HBO
Matilda Lindblom | Nyhet
20 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
20 maj 2021

Från Bad till Bat.

HBO Max gör film om Barbara Gordon också känd som Batgirl och börjar nu samla ihop de som ligger bakom projektet. De har nu hittat de energiska "Bad Boys for Life"-regissörerna Adil El Arbi och Bilall Fallah.

Barbara Gordon är Gotham polisen James Gordons dotter och den mest kända versionen av Batgirl som först introducerades i serietidningarna 1961.

Karaktärens historia kommer att berättas på ett nytt sätt i HBO Max filmen Batgirl som skrivs av Christina Hodson som även står för manuset till andra DC-filmer som Birds of Prey och The Flash. Hon får sällskap av Bad Boys for Life-regissörerna Adil El Arbi och Bilall Fallah som även regisserat ett par avsnitt av Marvel serien Ms. Marvel.

Egentligen skulle Joss Weadon varit den som skriver manus och regisserar serien, men hoppade av projektet för att han inte kände att han kunde knäcka handlingen för filmen. 

Cruella-producenten Kristin Burr lovar att filmen kommer att ta publiken på en rolig resa och visa en annan sida av Gotham, men vem som ska spela huvudrollen och andra karaktärer i filmen är än så länge okänt. 

VIDARE LÄSNING: 
Batgirl-film får kvinnlig manusförfattare

 

NÄSTA ARTIKEL