Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Fargo säsong 5 – Detta vet vi

Fargo säsong 5 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2020

Fortsättning inte en självklarhet.

Den fjärde säsongen av tokhyllade "Fargo" har nu landat på HBO Nordic med ett nytt avsnitt varje måndag. Kommer det mer av serien? Detta vet vi.

Chris Rock i "Fargo" säsong 4.
Chris Rock i "Fargo" säsong 4. Foto: FX.

I den pågående säsongen av "Fargo" förflyttas vi från Minnesota till Kansas City där Chris Rock och Jason Schwartzman opererar i ett gangsterkrig. Nya avsnitt rullar nu in på HBO Nordic och frågan är om de blir det sista vi ser av serien. 

Fargo är skapad av Noah Hawley som löst baserat serien på Bröderna Coens kultrulle från 1996. Som manusförfattare, producent och regissör på produktionen är det svårt att se serien vara densamma utan honom bakom spakarna. Och gällande att göra Fargo säsong 5 verkar inte Hawley helt övertygad. Det ser åtminstone ut att kunna dröja lång tid innan vi får se den.

I ett pressmeddelande via FX berättar Hawley följande: 

– Jag utesluter verkligen inte att göra Fargo säsong 5. Men jag har en roman jag arbetar på, så jag skyndar mig inte tillbaka till produktionen. Jag har lagt ner mycket tid på den och har barn som är i en ålder där jag vill vara hemma med dem. 

Han fortsätter: 

Jag vill vara säker på att mina nästa val de kommande åren inte är att jag säger "Ja" till saker, utan istället försöker berättar historier jag inte gjort förut, och att tillsammans med FX fortsätter hitta sätt att förnya serieformatet på.

Det återstår att se om och när vi isåfall får se Fargo säsong 5. Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer.

Missa inte Filmtopps recension av den fjärde säsongen av "Fargo"!

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL