Game of Thrones

EXTRA: Nya Game of Thrones-serien pausas

  • HBO
Filmtopp
19 juli 2021 kl. 13:07

Orsaken uppges vara nya fall av Covid-19.

HBO har valt att pausa produktionen av den nya Game of Thrones-serien "House of Dragon". Detta efter att en i teamet testats positivt för coronaviruset.

Inom bara några dagar har tre stycken filmproduktioner pausats på grund av att medlemmar i teamen blivit sjuka i Covid-19. precis som med den nya säsongen av Bridgerton och Netflix Matilda har nu Game of Thrones-spinoffen House of Dragon stött på patrull.

Enligt Variety är den smittade produktionsmedlemmen isolerad och alla som är nära hen sätts sedan i karantän. Vem som är smittad är ännu inte känt.

I söndags rapporterades 48 161 nya fall av coronasmittor i Storbritannien och så många som 316 691 har insjuknat under den gångna veckan.

När exakt inspelningen av House of Dragon kan återupptas är ännu inte känt, men förhoppningsvis pratar vi om dagar och inte veckor.

Baserad på George R.R. Martins 700 sidor långa bok Fire & Blood är den kommande serien House of the Dragon en djupdyning i historien kring House of Targaryen.

Boken utspelar sig under sju generationer vilket är mer än hela Game of Thrones. Enligt uppgifter kommer den nya serien främst att fokusera på Dance of the Dragons – det blodiga inbördeskriget som följer efter kung Viserys Targaryens död.

Här kan du läsa mer om vad vi vet om House of Dragon.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL