Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Doom Patrol säsong 3 – Detta vet vi

Doom Patrol säsong 3 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juli 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juli 2020

Äventyrskomedin kommer tillbaka.

Den andra säsongen av DC Universe serie "Doom Patrol" finns nu att se på HBO Nordic. Det har funnits goda skäl att tro på ytterligare fortsättning, och nu vet vi att så blir fallet.

Doom Patrol följer en galen vetenskapsman och hans team med udda fåglar som alla besitter någon övernaturlig förmåga. Tillsammans slåss de för en värld som egentligen inte vill ha med dem att göra. Serien har vuxit sig allt större och den andra säsongen är nu uppe och rullar – nästa år får vi även se Doom Patrol säsong 3.

Deadline rapporterar att vi får se en tredje säsong av Doom Patrol. Denna oerhört charmiga serie har onekligen vunnit över fansens hjärtan. I skrivande stund har serien betyget 8/10 på IMDb och tittar vi på de individuella avsnittens betyg kan vi se att seriens höga nivå hållits intakt.

Det är också först nu som serien går att se på både HBO och DC Universe, vilket innebär att man breddar serien för en större publik. Utöver seriens växande popularitet är det känt att serier generellt sett görs utefter en tresäsongsplan, vilket förstås skulle innebära att vi har minst en till säsong kvar av Doom Patrol

Sett till att den rådande pandemin vält omkull de flesta produktionerna, är det frågan när arbetet på dem och kan återupptas. Detta gör det svårt att veta när vi kan förvänta oss att se mer av serien.

Troligtvis ser vi inte "Doom Patrol" säsong 3 förrän hösten 2021.