Daniel Radcliffe om att medverka i nya Harry Potter-serien: "De behöver inte mig"

Daniel Radcliffe om att medverka i nya Harry Potter: "De behöver inte mig"

  • HBO
Filmtopp
04 juli 2023 kl. 10:55

Stjärnan tror inte på att dyka upp i kommande serien

I en ny intervju förklarar Daniel Radcliffe varför inte tror att han kommer dyka upp i HBO:s nya serie om Harry Potter. "De behöver inte mig", säger han till ComicBook.com.

I april kunde vi rapportera att arbetet på en ny Harry Potter-serie rör på sig och att den förväntas täcka en av J.K. Rowlings ikoniska böcker per säsong. Det satsas även på en helt ny cast till de bärande rollerna, där den centrala trion som tidigare spelats av Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint byts ut. Men trots detta hoppas fansen föga förvånande på att få se dem dyka upp, om så bara för en cameo, men det lär inte ske. Åtminstone inte om vi vågar tro på Radcliffes egna ord om den nya satsningen.

Påskägg i Harry Potter – hintarna du missat
Foto: Warner Bros.

Daniel Radcliffe om att dyka upp i nya Harry Potter-serien: "De behöver inte mig"

I en intervju med ComicBook.com får Daniel Radcliffe frågan om han kan tänka sig att dyka upp i HBO:s nya Harry Potter-serie för att "lämna över facklan" – om så genom att spela en äldre Harry, eller för den delen James Potter. Hans svar bådar inte gott för den som hoppas på att något sådant ska ske: 

– Som jag förstår det jobbar de hårt för att börja om helt från början, och jag är säker på att de som gör serien kommer att vilja sätta deras egen stämpel på den. De lär inte vilja anstränga sig för att komma på ett sätt att få in gamle Harry på ett hörn någonstans. Jag jagar det heller inte på något sätt. Men jag önskar dem, naturligtvis, all lycka i världen och jag är väldigt spänd över att facklan burits vidare till någon annan. Men jag tycker inte att de behöver mig för att fysiskt lämna över den, säger Daniel Radcliffe till ComicBook.com.

Det är ännu inte känt när vi kan förvänta oss att se Harry Potter-serien, i synnerhet inte med den pågående strejken bland manusförfattare i Hollywood som just nu påverkar flera stora serier.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senast nytt runt produktionen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL