Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Då kommer Wonder Woman 1984 till HBO Nordic

Då kommer Wonder Woman 1984 till HBO Nordic

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2021

Se de första 10 minuterna här.

Patty Jenkins uppföljare "Wonder Woman 1984" landar snart på HBO Nordic, närmare bestämt 26 mars. Ladda upp med att se filmens inledning.

MER LÄSNING:

Senaste nytt på HBO Nordic

Årets bästa filmer

Med regissören Patty Jenkins och Gal Gadot tillbaka snabbspolar Wonder Woman 1984 till 1980-talet och superhjältens nästa stora äventyr. Ridandes på blixtar genom skyn, iklädd vingar av guld är hon på jakt efter en dröm och två nya fiender: Max Lord och Cheetah.

Se de första tio minuterna av "Wonder Woman 1984" här:

Wonder Woman 1984 står världens öde ännu en gång på spel och bara Wonder Woman kan rädda det. I detta nya kapitel i Wonder Woman-berättelsen lever Diana Prince i tysthet bland de dödlig i ett livligt, snyggt 1980-tal - en era full av överdrifter och strävan efter att ha allt. Trots att hennes krafter är på topp håller hon en låg profil, sköter om gamla artefakter och utför bara sina superhjältehandlingar inkognito. Men nu måste Diana ställa sig i rampljuset och med all sin visdom, styrka och mod rädda mänskligheten från en ny värld.
 
På rollistan ser vi också Chris Pine som Steve Trevor, Kristen Wiig som Cheetah, Pedro Pascal som Max Lord, Robin Wright som Antiope och Connie Nielsen som Hippolyta.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL