Pampig action i ny trailer till Matrix 4

Då kommer Matrix 4 till HBO Max

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 01 februari 2022 kl. 14:46 | Publicerad 23 december 2021 kl. 12:26

"The Matrix Resurrections" närmar sig med stormsteg

Igår var det premiär för den nya Matrix-filmen "The Matrix Resurrections". Undrar du när filmen kommer att släppas på HBO Max? Här är vad vi vet om den saken!

MER LÄSNING:

Efter många års väntan är vi nästan i mål. The Matrix Resurrections som återupplivar den innovativa filmserien är tillbaka med en av den föregående trilogins skapare, Lana Wachowski, bakom rattarna. Den alldeles färska trailern vittnar om att vi får se fullskaligt krig och hårdkokt kung fu-action i science fiction-skrud, men också ömsinta hommager till actionsagans tre första kapitlen. 

Se den officiella trailern till nya Matrix-filmen här:

Bland casten återser vi Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss som Neo och Trinity. Vi får även se nykomlingar som Jonathan Groff (Mindhunter), Neil Patrick Harris (Gone Girl), Christina Ricci (Yellowjackets) och Yahya Abdul-Mateen II (Candyman). 

"The Matrix Resurrections" släpptes på bio den 22:a december och uppges komma till HBO Max 45 dagar efter premiären, det vill säga under starten på februari. Nu vet vi att det rör sig om det exakta datumet 8 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL