Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bosch säsong 7 – Då kommer fortsättningen

Bosch säsong 7 – Då kommer fortsättningen

  • HBO
Kristian Andersson | Nyhet
18 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
18 februari 2020

Amazon berättar att vi kan förvänta oss mer av "Bosch".

Nu är det klart att vi kommer att få se "Bosch säsong 7" som också kommer att bli den sista.

Bosch säsong 7
Foto: HBO.

Den först säsongen av "Bosch" hade premiär 2014. Sedan dess har vi fått se Michael Connellys kriminalare Harry Bosch tackla tuffa fall i fem säsonger och med en sjätte säsong på ingång senare i år. Enligt Deadline har nu seriens originalkanal Amazon Prime meddelat att Bosch även kommer att få en sjunde och sista säsong.

Bosch baseras på den berömde författaren Michael Connellys bästsäljande bokserie och är skapad av Eric Ellis Overmyer. Serien har mottagits med öppna armar av kritikerkåren och Emmynominerats. Extra roligt är att Connelly har varit med och skrivit samtliga avsnitt.

Titus Welliver skiner i huvudrollen.

Titus Welliver har gestaltat Harry Bosch i 50 sända avsnitt och har fått stort beröm för sin väl nyanserade insats. Den sjätte säsongen förväntas att ha premiär senare i år och kommer att bestå av 10 nya avsnitt. Vilket fall Los Angeles-kommissarien kommer att tackla är ännu inte känt.

Michael Connelly berättar följande för Deadline:

– Jag är stolt över vad vi lyckats med i serien Bosch och vart vi hamnat. Jag ser fram emot att bli klar med den sjunde säsongen eftersom allt måste ha ett slut.

Om Amazon kommer att göra någon mer serie baserad på Michael Connellys böcker vet vi inte. Däremot kan vi förvänta oss att Bosch säsong 7 har premiär under våren 2021.

I Sverige går det att se "Bosch" hos HBO och Amazon.

NÄSTA ARTIKEL