Nu på bio

Det senaste på biofronten!

 Beforeigners säsong 2 bekräftad

Beforeigners säsong 2 bekräftad

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 september 2020

Succéserien kommer tillbaka.

Den norska hit-dramaserien Beforeigners har blivit bekräftad för en andra säsong som börjar spelas in i oktober. Serien är skapad av Eilif Skodvin och Anne Bjørnstad (Lilyhammer), regisserad av Jens Lien och Nicolai Cleve Broch och Krista Kosonen spelar huvudrollerna.

Beforeigners2
Foto: HBO Nordic.

Den första säsongen av dramaserien "Beforeigners" lockade många tittare. Nu har fansen en andra säsong att se fram emot.

Antony Root, EVP Original Programming and Production, HBO Europe säger:

Vi älskade Beforeigners I Norden. Serien har fått fantastisk respons även utanför våra gränser och vi kan knappt vänta på att se vad Anne och Eilif har hittat på för säsong 2.

Skaparna Eilif Skodvin och Anne Bjørnstad säger:

Det var ett nöje att samarbeta med regissören Jens Lien och HBO under den första säsongen, och vi är mycket glada att fortsätta denna resa.

Ett okänt fenomen inträffar världen över. Kraftiga ljusblixtar visar sig i havet och människor från tidigare tidsåldrar kommer till nutiden. Det är människor från tre olika tidsepoker: stenåldern, vikingatiden och sent 1800-tal.

I säsong ett fick vi följa när Alfhildr, en kvinna från vikingatiden, blev ihopparad med den utbrända kriminalpolisen Lars Haaland, som en del i polismyndighetens integrationsprogram. Nu måste Oslos första multi-temporala polisteam återigen arbeta tillsammans i ett annat ovanligt fall. En 1800-talskvinna hittas brutalt mördad och snart förstår Lars och Alfhildr att de jagar svaret på en gåta med förgreningar i andra länder och århundraden.

Beforeigners säsong 1 visades i alla HBO Europes länder och via HBO Max och partnerplattformar i USA och Latinamerika. Dessutom har serien sålts till Frankrike, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Italien.

Beforeigners produceras av Rubicon TV, en del av Banijay Company. Exekutiva producenter för HBO är Christian Wikander, Steve Matthews och Antony Root.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!