Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Barbie Ferreira klar för Amazons nya psykologiska thriller

Barbie Ferreira klar för Amazons nya psykologiska thriller

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 augusti 2022

Får sällskap av Oscarsvinnande Ariana DeBose

Tillsammans med skräckfilmsfabriken Blumhouse gör Amazon den psykologiska thrillern "House of Spoils". Nu är det klart att "Euphoria"-stjärnan ansluter sig till produktionen.

I ett pressmeddelande från Amazon Studios framkommer det att Barbie Ferreira är för deras nya film House of Spoils som nu är mitt uppe i sin förproduktion.

House of Spoils beskrivs som en psykologisk thriller om en ambitiös kock som öppnar sin första restaurang i en avskild byggnad. Där brottas med kökskaos, dubiösa investeringar, självtvivel och… egendomens tidigare ägares ande, som hela tiden hotar med att sabbotera för henne.

West Side Story
Ariana DeBose dansar i "West Side Story". Foto: Disney

Prisades för Spielbergfilmen

Huvudrollen spelas av Oscarsbelönade Ariana DeBose som prisades för sin insats i Steven Spielbergs West Side Story (2021). Filmen regisseras av Bridget Savage Cole och Danielle Krudy, som även har skrivit manuset.

Vilken karaktär Barbie Ferreira ska spela vet vi ännu inte, men troligtvis kommer Euphoria-stjärnan att attrahera en hel del tittare. Hon utsågs trots allt av TIME som en av världens mest inflytelserika tonåringar.

I dagsläget finns det inget premiärdatum för "House of Spoils".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL