Harry Styles megakontrakt – ska göra fem Marvelfilmer

Harry Styles megakontrakt – ska göra fem Marvelfilmer

Filmtopp
31 juli 2022 kl. 08:07

Redo att återvända som Eros

Harry Styles uppges ha skrivit på ett kontrakt med Marvel värt 100 miljoner dollar för att återvända som Thanos bror Eros i fem ytterligare filmer.

Världsartisten och skådespelaren Harry Styles överrumplade oss alla när han dök upp i Marvels stora ensemblefilm Eternals. Flera medier skriver nu att stjärnan tackat ja till att återvända till MCU över ett flerfilmskontrakt, som dessutom blir oerhört lukrativt.

Tanken är att Styles ska bygga vidare på den glimt vi fick se av hans karaktär Eros, som är broder till superskurken Thanos från Avengers-filmerna. Även om Marvel själva ännu inte bekräftat uppgifterna, så har deras cinematiska överhuvud Kevin Feige garanterat att Styles kommer göra minst ett framträdande till som Eros. 

Harry Styles megakontrakt – ska göra fem Marvelfilmer
Foto: Marvel.

Det var på förra veckans San Diego Comic-Con som Feige uttryckte sin längtan över att få ge publiken en storyline med Eros och hans sidekick Pip, som röstas av Patton Oswalt. Ifall de eventuellt kommer att få sin helt egna film var inget som Feige kommenterade.

Att det finns planer för mer av Styles i Marvels filmuniversum kommer inte som någon större överraskning då hans sekvens i Eternals hintade om en fortsättning för karaktären Eros. Att det nu verkar röra sig om medverkan i så många som fem filmer lär däremot komma som häftiga nyheter för hans globala fanbase.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL