Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här varnas våldtäktsdömda Danny Masterson av Conan O'Brien – redan 2004

Här varnas våldtäktsdömda Danny Masterson av Conan O'Brien – redan 2004

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2023
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 september 2023

O'Brien varnar That '70s Show-stjärnan efter sexskämt: "Du kommer att åka fast"

I veckan dömdes den tidigare "That '70s Show"-profilen Danny Masterson till 30 års fängelse för två fall av våldtäkt. I samband med domen har ett klipp från 2004 dykt upp, när Masterson gästade Conan O'Briens talkshow. Efter ett grovt skämt från Masterson säger Conan att "du kommer snart att åka fast".

Efter en följetong av anklagelser och rättegångar som pågått i flera år, dömdes Danny Masterson i veckan till 30 års fängelse för två fall av våldtäkt. Skådespelaren slog igenom med komediserien That '70s Show (1998–2006), där han spelade mot blivande storstjärnor som Mila Kunis och Ashton Kutcher.

Tidigare i dag rapporterade vi om att just Kunis och Kutcher lämnade in karaktärsvittnesmål med stöd för Masterson, inför veckans dom. Där hävdade Kutcher bland annat att Masterson var "en förebild" och Kunis beskriver honom även som "en enastående storebrorsfigur".

En som inte tycks ha varit lika imponerad av Mastersons karaktär på den tiden var Conan O'Brien. I samband med domen mot Masterson har ett klipp från 2004 dykt upp, där O'Brien utfärdar en varning till skådespelaren.

Här varnas våldtäktsdömda Danny Masterson av Conan O'Brien – redan 2004
Foto: Netflix.

Våldtäktsdömda Danny Masterson varnades av Conan O'Brien redan 2004: "Du kommer att åka fast"

Ett klipp på Danny Masterson när han gästade Late Night with Conan O'Brien i december 2004 har spridits på nytt efter veckans våldtäktsdom. I klippet pratar duon om att Masterson inte har någon Long Island-dialekt, trots att han är uppvuxen där, vilket Masterson menar beror på att han bott så länge i Los Angeles. Men hävdar också att dialekten ändå lyser igenom på vissa ord.

Som exempel nämner Masterson att skådespelaren Bodhi Elfman på den tiden brukade reta hans uttal genom att säga: "Hi, My name is Danny Masterson, would you like to touch my balls", med betoningen på "balls".

Anekdoten lockar skratt från publiken och Conan O'Brien, som skämtar tillbaka:

– Så, varför ber du folk att göra det? Det är den viktigare frågan.

Då passar Masterson på att dra ett skämt som så här med facit i hand lämnar en med en dålig smak i munnen.

– Jag menar, du har ju [bollarna], om du förstår vad jag menar? Alla borde [ta på dem].

Conan O'Brien skrattar åt Masterson, men efter en kort paus tillägger han:

– Jag har hört talas om dig. Och du kommer snart att åka fast, det vet jag att du kommer.

Ingenting tyder på att Conan O'Brien faktiskt hade någon insikt i brotten som Masterson nu har dömts för, men så här i efterhand finns det ändå tyngd i O'Briens varning. Och kanske var det något i Mastersons skämt som faktiskt fick honom att reagera.

Se klippet här:

Brotten som Danny Masterson dömts för ska ha inträffat 2003.

NÄSTA ARTIKEL