Här streamar du Tyst vittne – den brittiska kriminalserien

Var kan man streama Tyst vittne? Filmtopp guidar dig

Axel Diedrichs
Uppdaterad 01 november 2023 kl. 05:49 | Publicerad 26 oktober 2023 kl. 13:10

Vi hjälper dig hitta det populära brottsdramat

Är du en av de som älskar BBC:s kriminaldrama "Tyst vittne" men inte vet var den finns att streama? Filmtopp hjälper dig att hitta var du kan se serien.

Det är få saker de svenska TV-tittarna gillar lika mycket som ett riktigt bra kriminaldrama, och gärna ett brittiskt sådant. Tyst vittne är en av Englands längst gångna favoriter, som har rullat sedan 1996 och får en ny säsong varje år på BBC.

Serien, som har omkring åtta miljoner tittare per avsnitt, handlar om en grupp rättsläkare i London. Tillsammans undersöker och analyserar de dödsfall, och hjälper polisen att lösa brott genom att förse dem med värdefull information om offrens skador och dödsorsak. I väntan på nästa säsong, nummer 27 i ledet som förväntas komma ut i januari, kan man streama äldre episoder.  

Var kan man streama Tyst vittne? Filmtopp guidar dig
Letar du efter en Tyst vittne stream? Filmtopp hjälper dig. Foto: BBC.

Här streamar du Tyst vittne – den brittiska kriminalserien

Har du lust att streckkola hela serien är vi rädda att behöva göra dig besviken. I skrivande stund är det ett begränsat antal avsnitt som går att se av Tyst vittne. Men något mer positivt är det att vi kan se dem på svensk mark utan kostnad. 

Här kan du streama Tyst vittne

Serien fanns tidigare på Netflix men så är det inte längre. Har du tillgång till en bra VPN-tjänst öppnas desto fler dörrar i jakten på serien. Via sajten TV Guide kan du se var det finns en Tyst vittne stream genom prenumerationstjänster, men också hyr och köp.

Fler tips på bra brittiska kriminalserier

Kan du inte få nog av brittiska kriminaldraman? Låt Filmtopp rekommendera andra högst sevärda titlar åt dig. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL