Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här streamar du Pretty Woman

Här streamar du Pretty Woman

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 oktober 2021

Återupplev magin mellan Julia Roberts och Richard Gere

Sugen på att se en av tidernas mest älskade romantiska komedier med fans över hela världen? Filmtopp hjälper dig att hitta var du kan streama Pretty Woman.

Det är inte ofta en komedi lyfts fram på Oscarsgalan, men Garry Marshalls dundersuccé Pretty Woman tillhör just denna exklusiva klick. Filmen från 1990 Oscarsnominerades nämligen i kategorin Bästa kvinnlig huvudroll med anledning av Julia Roberts oförglömliga insats som Vivian Ward.

Även om Richard Gere också bjuder på en kanonroll får han helt enkelt erkänna sig besegrad av sin "leading lady". För att inte snacka om att erkänna sig besegrad av Julia Roberts ikoniska frisyr och "million-dollar-smile".

Om Pretty Woman

För den som inte vet handlar Pretty Woman om den vackra eskortflickan Vivian Ward (Julia Roberts), som blir hyrd av en affärsman (Richard Gere) som behöver sällskap under några olika bjudningar. Vad han inte kunde tänka sig var att han skulle förälska sig i Vivian.

I andra roller ser vi även Seinfeld-legendaren Jason Alexander, Laura San Glacomo, Ralph Bellamy och Hank Azaria, för att nämna några.

Här streamar du Pretty Woman

Pretty Woman
Foto: Walt Disney Pictures.

I dagsläget finns det goda möjligheter att se Pretty Woman online. Bland prenumerationstjänsterna är det just nu Netflix och Disney+ du ska vända dig till. Men det finns också andra alternativ.

Nu går det alldeles utmärkt att hyra Pretty Woman på dessa streamingtjänster: iTunes (hyrkostnad: 39 kr, köpkostnad 119 kr), Viaplay (hyrkostnad: 45 kr), Blockbuster (hyrkostnad: 39 kr, köpkostnad: 129kr), SF Anytime (hyrkostnad: 39 kr, köpkostnad: 119 kr).

Om du gillar Pretty Woman rekommenderar vi att du spanar in vår lista med 10 romantiska komedier du måste se!

NÄSTA ARTIKEL