Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här streamar du Allsvenskan – Här kommer degen

Här streamar du Allsvenskan – Här kommer degen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 januari 2022

Om Degerfors mäktiga resa till Allsvenskan och kampen därefter

Idag kan vi se det första avsnittet av den spännande dokumentären om Degerfors IF comeback till Allsvenskan. Här streamar du "Allsvenskan – Här kommer degen".

MER LÄSNING:

Efter 24 år gör det anrika brukslaget Degerfors IF efterlängtat återtåg i allsvenskan. Revanschlustan är stor - resurserna små. På nära håll får vi följa spelare och ledare i den lilla värmländska klubben där eldsjälar gör allt för sitt rödvita lag. Men kommer Degerfors IF att lyckas hålla sig kvar på högsta nivå? 

I det första avsnittet av den spännande dokumentären Allsvenskan – Här kommer degen som har premiär idag, följer vi Degerfors IF som efter en riktig nagelbitare ordnar sin plats i allsvenskan 2021. Men där börjar bara utmaningarna. Sportchefen Patrik Werner måste snabbt bilda en ny trupp, samtidigt stängs lagets hemmaarena av och en av huvudtränarna drabbas av cancer. 

"Allsvenskan – Här kommer degen" består av åtta delar som släpps ett i veckan på SVT Play, vilket innebär att del två släpps den 20:e januari. I det avsnittet försöker spelarna hämta sig efter en nattsvart förlust mot AIK samtidigt som hemmapremiären hotas av en för dålig gräsplan. 

NÄSTA ARTIKEL