Här streamar du Allsvenskan – Här kommer degen

Här streamar du Allsvenskan – Här kommer degen

Filmtopp
13 januari 2022 kl. 11:01

Om Degerfors mäktiga resa till Allsvenskan och kampen därefter

Idag kan vi se det första avsnittet av den spännande dokumentären om Degerfors IF comeback till Allsvenskan. Här streamar du "Allsvenskan – Här kommer degen".

MER LÄSNING:

Efter 24 år gör det anrika brukslaget Degerfors IF efterlängtat återtåg i allsvenskan. Revanschlustan är stor - resurserna små. På nära håll får vi följa spelare och ledare i den lilla värmländska klubben där eldsjälar gör allt för sitt rödvita lag. Men kommer Degerfors IF att lyckas hålla sig kvar på högsta nivå? 

I det första avsnittet av den spännande dokumentären Allsvenskan – Här kommer degen som har premiär idag, följer vi Degerfors IF som efter en riktig nagelbitare ordnar sin plats i allsvenskan 2021. Men där börjar bara utmaningarna. Sportchefen Patrik Werner måste snabbt bilda en ny trupp, samtidigt stängs lagets hemmaarena av och en av huvudtränarna drabbas av cancer. 

"Allsvenskan – Här kommer degen" består av åtta delar som släpps ett i veckan på SVT Play, vilket innebär att del två släpps den 20:e januari. I det avsnittet försöker spelarna hämta sig efter en nattsvart förlust mot AIK samtidigt som hemmapremiären hotas av en för dålig gräsplan. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL