Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ingwar Hirdwall död – här är bästa stunderna med grannen i Beck

Här kan du se de kommande Beck-filmerna "Inferno" och "Dödläge"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 juli 2023

Del 49 och 50 har redan haft internationell premiär

TV4 har gett beskedet att de kommande Beck-filmerna "Inferno" och "Dödläge" dröjer. Men de har redan haft premiär i Storbritannien där de går att se på streamingtjänsten BBC iPlayer.

Väntan har varit oväntat lång mellan de nya Beck-filmerna som utgör del 47-50. I Sverige kommer vi enligt TV4 själva att få se säsongens tredje del, Inferno, först senare i år och den avslutande filmen Dödläge till våren 2024. Detta trots att de två kommande filmerna om Beck-gruppen redan haft premiär i Storbritannien, där de nu finns tillgängliga för streaming på BBC iPlayer

Här kan du se de kommande Beck-filmerna "Inferno" och "Dödläge"
Foto: TV4 / C More.

Här kan du se de kommande Beck-filmerna "Inferno" och "Dödläge"

Hur det kommer sig att vi i Sverige får vänta längre på de nya filmerna har troligtvis att göra med lanseringen av nya TV4 Play som sker i augusti. Vad skulle locka fler svenska ögon till streamingtjänsten än nya mordgåtor med Peter Haber och kompani? För dig som inte vill vänta på att de nya filmerna ska nå tjänsten finns det möjlighet att se den – om än begränsade. Eftersom att BBC iPlayer inte finns att komma åt genom svenska IP-adresser kan du antingen packa väskan och resa över havet till de brittiska öarna – eller använda dig av en VPN-tjänst som kan placera dig där. 

En VPN-tjänst, såsom NordVPN eller ExpressVPN, ger dig laglig möjlighet att ändra din virtuella position och på så vis komma åt innehåll som är begränsat till andra länder. För att komma åt BBC iPlayer behöver du en tjänst som kan placera om dig i Storbritannien. Det kan vara som så att BBC iPlayer har starkt skydd mot VPN och att du därför vill dubbelkolla med den tjänst du planerar att teckna att den garanterat kommer åt det innehåll du är ute efter.

Spänningen stiger i "Inferno"

Den senaste Beck-filmen att ha premiär på TV4 och C More, Quid Pro Quo, höjde insatserna makabert inom Beck-gruppen. Framför allt hamnar Josef i stor knipa och tvingas därför att ställas åt sidan. Men snart erbjuds han en livlina av Klas Fredén. Han kommer dock behöva påminnas om att ingenting i livet är gratis.

Exakt vilka datum "Beck – Inferno" och "Beck – Dödläge" har svensk premiär får vi be att återkomma om.

Frank Stenhammar

NÄSTA ARTIKEL