KLART: C More flyttar till TV4 Play i augusti – så påverkas du

KLART: C More flyttar till TV4 Play i augusti – så påverkas du

Filmtopp
Uppdaterad 14 juli 2023 kl. 12:54 | Publicerad 12 juli 2023 kl. 09:11

Nu presenteras den nya tjänsten

Nu har vi fått besked om den stora flytt C More ska göra till TV4 Play. Här är den senaste informationen vi fått ta del av gällande hur det påverkar dig som redan är prenumerant på C More.

I augusti flyttar C Mores innehåll in på TV4 Play. På det nya TV4 Play kommer C Mores befintliga användare bli plusanvändare samtidigt som TV4-användarna får möjlighet att ta del av mer innehåll – med eller utan reklam.

– Vi fortsätter samla Sverige framför oberoende journalistik, högkvalitativt drama, underhållning och sport i världsklass. På det nya TV4 Play har användarna en större möjlighet att titta på TV4:s innehåll så som det passar dem bäst. Med allt innehåll i en och samma tjänst blir vi hela Sveriges streamingtjänst, säger Fredrik Arefalk, innehålls- och kanaldirektör TV4.

KLART: C More flyttar till TV4 Play i augusti – så påverkas du

Så påverkas du av att C More flyttar till TV4 Play

De som redan i dag använder TV4 Play kommer att känna igen sig på den nya streamingtjänsten. Nyhetsmorgon, Efter fem och TV4 Nyheterna fortsätter knyta ihop nyhetsdygnet och förmedla nyheter och fördjupning, varje dag året runt. På samma sätt kommer det fortfarande gå att samla familjen framför Masked Singer Sverige och Idol, precis som tidigare. Men det kommer också finnas möjlighet att köpa mer innehåll – med eller utan reklam – som plusanvändare.

C Mores användare kommer i augusti att bli plusanvändare på det nya TV4 Play. Övergången sker sömlöst för dig som redan är prenumerant på C More.

I samband med detta byter också C Mores kanaler samt kanalpaket via operatörer varumärke till TV4. Som exempel kan nämnas att kanalerna C More Hockey och C More Fotboll byter namn till TV4 Hockey och TV4 Fotboll.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL