Här dyker Anders Öfvergård upp i sändning – pratar om bajsvatten

Här dyker Anders Öfvergård upp i sändning – tillbaka efter domen

Filmtopp
Uppdaterad 11 augusti 2023 kl. 11:06 | Publicerad 10 augusti 2023 kl. 12:00

Pratar bonnlösningar med David Fjäll

I måndags dömdes "Arga snickaren" Anders Öfvergård för ringa stöld efter en köttstöld. Under onsdagen dök han upp i "Fotbollsmorgon" för att agera byggexpert.

Den senaste tiden har Anders Öfvergård, även kallad "Arga snickaren", varit i ordentligt blåsväder efter att ha stulit kött från en ICA-butik. I måndags kunde tingsrätten i Stockholm döma honom skyldig för ringa stöld. Men bara ett par dagar senare dyker han upp för att göra ett framträdande i sändning – på YouTube-kanalen Fotbollsmorgon med den tidigare SVT-profilen David Fjäll. Han pratar då en hel del om bygge, och även fotboll. Något som inte kommer på tal är domen han nyligen tilldelats.

Här dyker Anders Öfvergård upp i sändning – tillbaka efter domen
Foto: Kanal 5 / discovery+.

Här dyker Anders Öfvergård upp i sändning – tillbaka efter domen

Samma morgon som Leif GW Persson dyker upp i Nyhetsmorgon för att kommentera domen som Anders Öfvergård fick för att ha stulit kött från ICA Maxi, gör programledaren själv ett framträdande i media. Nämligen på den populära YouTube-kanalen Fotbollsmorgon, där man har kallat in honom för att prata om bonnlösningar. 

Fotbollsmorgon hade fått nys om ett uppslag i SVT där en göteborgare hade använt sig av en opumpad fotboll för att täppa igen en brunn, och på så vis hindra vatten från att läcka in. Programledaren David Fjäll kallade då in sin bekante snickare, Öfvergård, för att kommentera lösningen och därefter prata om egna bygglösningar i stort.  

Tar inte upp sin dom

Under de dryga tio minuter som Anders Öfvergård medverkar i Fotbollsmorgon letar han inte upp något tillfälle att ta upp sin dom, eller situationen i stort, som många tittare säkerligen anser vara elefanten i rummet. Han hann däremot prata om både Zlatan Ibrahimovic och TV4:s tävlingsprogram Robinson, som han har gemensamt med David Fjäll från kanalen. Medan Öfvergård var programledare, arbetade Fjäll som producent på Robinson under dess Sverige-säsong. 

Fjäll är nyfiken på att få veta vilken plats som Öfvergård anser vara den bästa från alla inspelningar av programmet genom åren.

– Jag skulle nog ge Fiji en stjärna, säger Öfvergård till Fotbollsmorgon efter viss betänketid.

Se Anders Öfvergårds första mediaframträdande sedan domen här:

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL