Här är David Sundins drömteam för den perfekta kuppen: “Tar Schwarzenegger!“

Här är David Sundins drömteam för den perfekta kuppen: “Tar Schwarzenegger!“

Emil Oscar Rasmussen
14 september 2023 kl. 15:00

David Sundin och Ankan vet vilka de vill ha vid sin sida när det gäller

Bäst i test-stjärnan David Sundin har visat oss runt det nya huset efter programflytten till TV4. Men vilka skulle han vilja ha vid sin sida om han skulle bryta sig in i huset för att roffa åt sig alla Babbens dyrbarheter? Det svarade David Sundin på tillsammans med Anders "Ankan" Johansson, när Filmtopp bad dem välja ut sitt dream team för den perfekta kuppen.

David Sundin är i ropet efter att ha visat oss runt i det nya Bäst i test-huset som programmet intar i samband med flytten till TV4. Klippet med den så omtyckta tv-personligheten och skådespelaren fick oss omedelbart att minnas en av Filmtopps härligaste intervjuer – som gjordes med just David Sundin och Anders "Ankan" Johansson.

Det var i samband med lanseringen av Se upp för Jönssonligan (2020), mitt under brinnande pandemi, som Filmtopps Eric Diedrichs fick chansen till ett skrattfyllt samtal tillsammans med de två sprudlande profilerna. Ett samtalsämne som berördes var vilka som duon hade värvat till sin egen ligan för att utföra den perfekta kuppen.

Här är David Sundins drömteam för den perfekta kuppen: “Tar Schwarzenegger!“
David Sundin wants you! Foto: TV4.

Här är David Sundins drömteam för den perfekta kuppen: "Tar Schwarzenegger!"

I Filmtopps intervju med David Sundin och Ankan fick de bland annat chansen att fila på den perfekta kuppen (som involverade att genomföra den under inspelningen av en Jönssonligan-film), och senare fick de även välja ut vilka de skulle vilja ha vid sin sida om de faktiskt var tvungna att genomföra en kupp på riktigt:

Säg att ni är ute och går en dag och så kör en vit skåpbil upp intill er som körs av Filminstitutet. Två välklädda herrar släpar in er i bilen och säger att ni måste planera den perfekta kuppen för att roffa åt er 500 miljoner kronor i kulturstöd. Ni får bestämma ert egna crew bestående av skådespelare, men det får inte vara någon från nya Jönssonligan-filmen. Vilka väljer ni?

Ankan: Oj! En riktig kupp… Nä, men jag slänger ändå in Björn Gustafson den äldre, han måste ändå in i kuppen!

David: Då tar jag Persbrandt! Det är som på idrotten nu Ankan, vi väljer varannan. Fortsätt!

Ankan: Sen slänger jag in… Ja, vem väljer jag? Jag måste ha någon som är riktigt bra på att göra olika gubbar…

David: Vi ska inte göra en film Anders, vi ska göra en riktig kupp!

Ankan: Jo, men i en stöt så vill du ju ha någon som gör gubbar!

David: Ta Bosse Parnevik då!

Ankan: Nej!

David: Då tar vi Eva Röse och Arnold Schwarzenegger!

Efter rappt tugg fram och tillbaka lyckades David och Ankan alltså enas om att de skulle leda ett brokigt dream team bestående av Björn Gustafsson, Mikael Persbrandt, Eva Röse och Arnold Schwarzenegger. Frågan är om de hade lyckats med bedriften ...

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL