Snart är Bäst i test tillbaka – David Sundin visar upp nya huset

Snart är Bäst i test tillbaka – David Sundin visar upp nya huset

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 03 november 2023 kl. 10:44 | Publicerad 13 september 2023 kl. 10:35

Se bakom kulisserna-klipp här

Det börjar bli dags för "Bäst i test" på TV4. I ett klipp avslöjar programledaren David Sundin det nya huset där man spelar in. Då råkar han störa kollegan Babben Larsson.

En ny säsong av det älskade tävlingsprogrammet Bäst i test är nu på god väg till TV4:s tittare. Skiftet från SVT kommer att medföra vissa förändringar, inte minst ett helt nytt hus där galenskaperna spelas in. I ett nytt klipp som TV4 delar med sig av på sin Youtube-kanal får vi följa med när programledaren David Sundin gör en rundtur i det nya huset – och stör en hemlighetsfull kollega i Babben Larsson.

Snart är Bäst i test tillbaka – David Sundin visar upp nya huset
David Sundin och Babben Larsson i det gamla huset. Foto: SVT.

Snart är Bäst i test tillbaka – David Sundin visar upp nya huset

Ja, den nya säsongen av Bäst i test närmar sig med stormsteg och David Sundin är taggad på att få visa tittarna vad som komma skall. Därför bjuder han tittarna på en rundtur av det nya huset som han flaggar för är "det bästa och mäktigaste huset hittills". I det klipp vi får ta del av visar Sundin upp såväl exteriörer som interiörer, bland annat Babben Larssons nya arbetsrum där hon sitter och filar på något som ännu inte får delas med tittarna.

Som gäst i dagens Nyhetsmorgon berättar Sundin att man nu är mitt uppe i inspelningarna av den nya säsongen. Så här långt verkar det ha varit en rätt kaosartad produktion – men på ett bra sätt. 

–När det inte går som det ska, det är då det går som det ska enligt oss, för att det blir något helt oväntat. Vi försöker alltid tänka: "vad skulle de kunna göra? Hur kan man lösa det här testet?" Sen tror vi att vi har täckt in alla möjliga saker som skulle kunna hända. Men sen kan man bli väldigt överraskad, säger han. 

Se David Sundins rundtur av det nya Bäst i test-huset här:

Då har Bäst i test 2024 premiär

Många tittare vill nu veta när vi kommer att få se den kommande säsongen av programmet. I klippet står det endast att den har premiär nästa år. På TV4:s hemsida kan vi däremot läsa lite mer specifikt om när den dyker upp i rutan. Där står det att nästa säsong av Bäst i test har premiär på TV4 och TV4 Play under början av 2024.

I dag avslöjar TV4 att den nya säsongen har premiär den 12 januari. Här hittar du alla deltagare i Bäst i test 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL