Gwyneth Paltrow säger farväl till Marvel-Universumet

Gwyneth Paltrow säger farväl till Marvel-Universumet

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 13:45 | Publicerad 24 februari 2019 kl. 12:08

"Avengers: Endgame" blir Gwyneth Paltrows sista Marvel-film.

Sedan hon för första gången spelade Tony Starks kollega och flickvän Pepper Potts i "Iron Man" (2008) har Gwyneth Paltrow haft en roll i Marvels Cinematiska Universum. Nu Säger hon farväl till sin älskade karaktär.

Den Oscarsbelönade skådespelerskan Gwyneth Paltrow har de senaste tio åren setts i rollen som Pepper Potts i Marvels Cinematiska Universum. I en intervju med Empire meddelade hon att hon säger farväl till rollen i den nästkommande filmen Avengers: Endgame.

Paltrow berättar också att det var John Favreau som övertalade henne att tacka "ja" till rollen från första början. Att det har varit en fantastisk upplevelse att få medverka i den långtgående filmserien.

"Jag är lite gammal för att vara i kostym och allt det där numera. Jag känner mig väldigt glad över att ha gjort det, eftersom jag faktiskt blev övertalad om att ta rollen."

Pepper Potts är Tony Starks kollega och flickvän, men nu verkar alltså hennes dagar i Marvel-universumet räknade. Åtminstone fram till nästa reboot. Avengers: Endgame har premiär den 24 april 2019.

Kolla in den första postern till Captain Marvel här!

Tycker du det är trist att Gwyneth Paltrow hoppar av Marvel universumet?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL