Gunilla Persson om Melodifestivalen: ”Jag vill definitivt vara med igen”

Gunilla Persson om Melodifestivalen: ”Jag vill definitivt vara med igen”

Olivia Samuelsson
18 maj 2024 kl. 18:00

Hollywodfrun: ”Jag ska vara med igen”

Tidigare i år gjorde Gunilla Persson debut i Melodifestivalen och enligt Hollywoodfrun själv är hon redo att ännu en gång ställa upp i musiktävlingen.

När Hollywoodfrun Gunilla Persson gjorde sin debut i Melodifestivalen bjöd hon på ett glittrande och svängigt framträdande med låten I wont shake (la la Gunilla). Bidraget tog sig dock inte hela vägen till final, men trots det blev hon en favorit bland folket

Sedan sin debut har hon uppträtt i Folkets park som uppladdning inför Eurovision och åkt ut på en turné i Sverige. Gunilla har även skrivit kontrakt med artisten och musikproducenten Rasmus Gozzi, och tillsammans släpper de snart låten Viva La Gunilla. Ytterligare tre låtar väntas komma från duon inom en snar framtid. 

LÄS ÄVEN: Gunilla Persson brister i rollen som restaurangchef: "Det här är katastrof!"

Gunilla under Melodifestivalen 2024.
Foto: SVT. 

”Jag ska vara med igen”

I en intervju med Aftonbladet berättar Hollywoodfrun nu även att det knappast var sista gången vi såg henne i Melodifestivalen, åtminstone om hon får bestämma. 

– Jag ska vara med igen. Det ska jag, säger Gunilla.

Hon tillägger:

– Ja, om de vill ha mig förstås. Men jag vill definitivt vara med igen. 

Huruvida vi får se Gunilla Persson i musiktävlingen nästa år återstår att se, men Filmtopp håller dig uppdaterad om Melodifestivalen 2025 och vilka som tävlar. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL