Guilt säsong 3 – här kan du se den tredje säsongen

Guilt säsong 3 – här kan du se den tredje säsongen

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 15:02 | Publicerad 28 februari 2024 kl. 13:02

Det finns redan fler avsnitt att se av den brittiska serien

"Guilt" är det brittiska kriminaldramat med en humoristisk underton som också går under titeln "Vår lilla hemlighet" i Sverige. Den andra säsongen släpptes nyligen på TV4 Play och BritBox, men redan nu kan du streama den tredje säsongen – hos en konkurrent.

"Guilt" (också känd som "Vår lilla hemlighet") är ett brittiskt kriminaldrama om två bröder som av misstag kör ihjäl en gammal man, för att sedan försöka röja undan bevisen – något som inte går riktigt så fläckfritt som de hade hoppats.

Vad som utmärker denna utmärkta kriminalthriller är att den också har en tydlig humoristisk underton, som gör den lätt att ta till sig, utan att det tar udden av spänningen.

Skaparen av serien är Neil Forsyth, som även skapat hyllade The Gold. I rollerna ser vi Mark Bonnar, Emun Elliott, Henry Pettigrew och Jamie Sives m.fl.

Guilt
Foto: BritBox/TV4.

Här kan du streama Guilt säsong 3

För dig som har fastnat för Guilt genom att se serien på TV4 Play eller BritBox – där seriens andra säsong nyligen hade premiär – har vi mycket goda nyheter. En tredje säsong av Guilt existerar nämligen och finns redan att streama i Sverige, men på en annan plattform och under namnet Vår lilla hemlighet.

Säsong 3 av Guilt hade premiär i Storbritannien redan i början av 2023 och hittade under sommaren till SVT Play. Där finns de senaste avsnitten fortfarande att streama (fram till och med den 31 maj 2024). Vill du kasta dig över den senaste säsongen har du alltså möjligheten att göra det redan nu.

Vill du däremot se seriens tredje säsong på just TV4 Play får du tålmodigt vänta ett tag till. Det finns inget bekräftat datum för när den tredje säsongen kommer till BritBox och/eller TV4 Play. De två första säsongerna släpptes med ett års mellanrum. Följer den tredje säsongen samma schema kommer den till TV4 Play först i början av 2025, men det är inte helt osannolikt att den dyker upp under sommaren eller hösten 2024, med tanke på att SVT Play endast visar den fram till och med slutet av maj.

Filmtopp håller dig uppdaterad om framtiden för "Guilt"/"Vår lilla hemlighet".

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL