Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Guardians of the Galaxy vol 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3 kommer 2020

Filip Kruse | Nyhet
16 januari 2018
Filip Kruse | Nyhet
16 januari 2018

Galaxens beskyddare kommer att fortsätta även efter Marvels Avengers: Infity War. En tredje Guardians of the Galaxy är planerad till 2020.

Guardians of the Galaxy
Foto: Marvel Studios

Framgångssagan fortsätter för Marvel Studios och det har sedan tidigare stått klart att Guardians of the Galaxy ska få en tredje installation. Nu är det också bekräftat att filmen ska ha premiär år 2020. Mannen bakom filmerna, James Gunn, avslöjar detta i ett inlägg på Twitter.

Premissen för de tidigare Guardians-filmerna har inte direkt varit något nytt: ett gäng unika superhjältar går samman för att slåss mot en ond skurk. Men det var ändå något som åskådare reagerade på, en värme och humor som inte synts till i andra Marvel-produktioner. Chris Pratt i rollen som "Star-Lord" och Zoe Saldana som den gröna figuren "Gamora" bildar ett ljuvligt radarpar, i både första och andra filmen.

Vad Guardians of the Galaxy Vol. 3 kommer att handla om är ännu okänt, men som talspråket lyder: "If it aint broke, don't fix it." Vi kan nog räkna med att gänget får en värdig skurk att möta och i sin kamp tvingas kämpa med samarbetet för att lyckas besegra den. 2020 får vi svaret.

Guardians of the Galaxy återvänder redan i år i Avengers: Infinity War och trailern kan du se här på Filmtopp.

Ser du fram emot Guardians of the Galaxy Vol. 3?