Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Guardians of the Galaxy Vol.3 blir ett bitterljuvt avslut säger Dave Bautista

Guardians of the Galaxy Vol.3 blir ett bitterljuvt avslut säger Dave Bautista

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 september 2021

Bautista ser fram emot att avsluta sin tid som Marvel-karaktären.

Dave Bautista, skådespelaren bakom karaktären Drax, delar med sig av sina tankar om slutet på Marvels "Guardians of the Galaxy"-trilogi.

"Guardians of the Galaxy Vol.3" förväntas bli den sista filmen för Dave Bautista som Marvel-karaktären Drax the Destroyer. Han ser fram emot ett “bitterljuvt” avslut av sin tid i Marvels filmuniversum.

– Det är vår tredje film. Vi kommer att avsluta det. Det har varit en jäkla resa med några knölar. Så jag ser fram emot det här. Mina kollegor och såklart regissören, James Gunn, är som en familj till mig. Det var här min resa började, säger Bautista i en intervju med Comicbook.com.

Resan som en del av Marvels växande universum är varit lång, men Bautista känner sig redo att gå vidare från sin roll som Drax.

– Det har gått varvet runt och jag ser fram emot att avsluta det. Och det är bitterljuvt. Jag har gjort Guardians sedan 2013 och när den här [filmen] kommer ut kommer det att vara 2023, så det är en resa på 10 år.

Drax.
Dave Bautista som Drax. Foto: Walt Disney Studios.

Bautista har sedan sin debut i Guardians of the Galaxy fått roller i filmer som Avengers: Endgame och James Bond-filmen Spectre. Han har även en roll i kommande storfilmen Dune.

Mer fokuserad på slutet av resan från en personlig synvinkel än karaktärens, är Bautista redo att återvända till Marvel för att runda av tillsammans med sina vänner.

– Alla saker måste ta slut, säger Bautista, jag ser fram emot att avsluta det tillsammans med mina vänner och familj.

"Guardians of the Galaxy Vol.3" har premiär 2023. Innan dess kan man se Bautista som Glossu Rabban i filmen "Dune" som kommer till biografer 15 september.

LÄS OCKSÅ: MCU rankat från sämst till bäst

Manfred Gradin

NÄSTA ARTIKEL