Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy-stjärnor ställer sig bakom James Gunn

Filip Kruse | Nyhet
24 juli 2018
Filip Kruse | Nyhet
24 juli 2018

Dave Bautista m.fl. anser att sparkandet av Gunn var felaktigt.

Efter att tio år gamla tweets från "Guardians of the Galaxy"-regissören James Gunn grävts fram, involverandes grova skämt där ämnen som våldtäkt och förintelsen kom upp, sparkades han av Disney. Nu har några av franchisens tyngre namn uttalat sig om beskedet.

En av dem är Dave Bautista som spelar "Drax" i filmerna. Han ställer sig bakom sin regissör och skriver på Twitter följande meddelande:

"Jag kommer ha mer att säga, men just nu tänker jag bara säga detta. James Gunn är en av de mest omtänksamma, goda människor jag någonsin träffat. Han är vänlig och rar och bryr sig innerligt om människor och djur. Han har gjort misstag. Det har vi alla. Jag är INTE okej med vad som händer honom nu.

Michael Rooker ("Yondu" från filmerna) protesterade genom att sluta med Twitter för gott då han känner sig trött och upprörd över det som hänt Gunn. Huvudrollsinnehavarna Chris Pratt och Zoe Saldana var något mer kryptiska i sina uttalanden, Pratt citerade ett stycke från Bibeln om förlåtande, Saldana vill låta händelsen få sjunka in, samtidigt som hon på Twitter skriver att hon älskar ALLA medlemmar från Guardians of the Galaxy-teamet.

Vad anser du om att James Gunn blivit avskedad?