Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Göta Kanal 4: Vinna eller försvinna – se trailern här!

Göta Kanal 4: Vinna eller försvinna – se trailern här!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2022

Det är dags för ett nytt äventyr längs kanalen

Den 29 juli är det premiär för "Göta Kanal 4: Vinna eller försvinna". Nu har det släppts en ny trailer i vilken vi bland andra får bekanta oss med Eva Röse och Tomas von Brömssen.

När ägarna till klassiska Anderssons Varv ska skilja sig kan de inte komma överens om vem som ska få det. De enas om att lösa det hela genom att tävla i varsin båt på Göta kanal, där vinnaren får varvet. Det blir ett fartfyllt race där allt är tillåtet med alla familjemedlemmar inblandade.

I rollerna ser vi Eva Röse, Per Andersson, Tomas von Brömsen, Dilan Gwyn med flera. Filmen regisseras av Emma Molin (Grotesco) utifrån ett manus av Rikard Ulvshammar (Grotesco, Se upp för Jönssonligan och Åsa-Nisse - Wälkom to Knohult) och produceras av Anders Birkeland (Göta kanal 2 och 3, Så som i himmelen) och Göran Lindström (Göta kanal 1, 2 och 3, Så som i himmelen).

Om filmen Göta kanal 4: Vinna eller försvinna, säger Emma Molin i ett pressmeddelande:

– Jag vill ta det älskade konceptet Göta kanal och stoppa det i ett sammanhang som fungerar i nutid, och samtidigt få med den absurda, oväntade och oförutsägbara humorn från tidigare filmer. Att göra en film där det är omöjligt för publiken att inte skratta helt enkelt.

Göta Kanal 4: Vinna eller försvinna har biopremiär den 29 juli.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL