Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Goodfellas-stjärnan Ray Liotta död

Goodfellas-stjärnan Ray Liotta död

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
26 maj 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
26 maj 2022

Skådespelaren blev 67 år gammal.

Den välkända skådespelaren Ray Liotta, mest känd för sin roll i Martin Scorseses "Goodfellas" (Maffiabröder) från 1990, har gått bort 67 år gammal.

Den välkända skådespelare Ray Liotta har oväntat avlidit. Enligt Deadline ska stjärnan ha dött i sömnen i Dominikanska republiken, där han var på plats för inspelningen av kommande Dangerous Waters.

Liotta har varit aktiv sedan början av 1980-talet och blev ett världskänt namn med filmer som Drömmarnas fält (1989) och inte minst Goodfellas (1990). Under sin karriär har Liotta medverkat i över 120 produktioner. De senaste åren har han bland annat synts i serier som Hanna och Shades of Blue samt filmer som Marriage Story och The Many Saints of Newark.

Skådespelare har roller i flera kommande produktioner som inte har släppts ännu. Utöver ovan nämnda Dangerous Waters har han roller i två ytterligare filmer som just nu spelas in, The Substance (med Demi Moore och Margaret Qualley) och April 29, 1992. Han har dessutom roller i de färdiginspelade filmerna Cocaine Bear av Elizabeth Banks och El Tonto, samt serien Black Bird som har premiär på Apple TV+ under sommaren.

Ray Liotta lämnar bl.a. efter sig en dotter och sin fästmö. Stjärnan blev 67 år gammal.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL