Godzilla vs. Kong (2021)

Galna scener under inspelningen av Godzilla vs. Kong 2

02 augusti 2022 kl. 10:00

Folk springer från stranden under arbetet på nya filmen

Inspelningen av "Godzilla vs. Kong 2" har dragit igång och den ser minst sagt livad ut. Spana in de galna scenerna från produktionen här.

Uppföljaren till fjolårets Godzilla vs. Kong har dragit igång sin inspelning i Queensland, Australien. Nyhetsmediet 7NEWS Brisbane delar nu med sig av bakom kulisserna-material från produktionen där vi ser folk springa från stranden som en reaktion på att Godzilla uppenbarar sig ur vattnet.

Se klippet från inspelningen av "Godzilla vs. Kong 2" här:

I den förra filmen fick vi se den svenska superstjärnan Alexander Skarsgård bland de mänskliga huvudrollerna som geologen Nathan Lind. Rollistan till den nya filmen är ännu inte känd förutom att Downton Abbey-skådespelaren Dan Stevens är ombord och uppges ha en viktig roll. Regin står Adam Wingard för. Han har främst ägnat sig åt att göra skräckfilmer som Blair Witch och Death Note.

Just nu vet vi inte mycket mer om Godzilla vs. Kong men säkerligen kommer vi att få ny information att dela med oss av under veckorna som kommer. 

Godzilla vs. Kong 2 blir den femte filmen i den nya satsningen på monsterfilmerna. Den förväntas ha sin efterlängtade biopremiär den 15 mars 2024, samma vecka som A Quiet Place: Day One och Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, berättar 7 News Brisbane. Med andra ord blir det hård konkurrens den premiärveckan. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL