Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Father of the Bride

Gloria Estefan i nyinspelning av Father of the Bride

Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
26 april 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
26 april 2021

Andy Garcia och Adria Arjona ska spela far och dotter i sydamerikansk version av en gammal klassiker.

Father of the Bride kommer i ny tappning, signerad Club de Cuervos-regissören Gaz Alazraki. Med sig har han den kända sångerskan och skådespelerskan Gloria Estefan, som är ett stort fan av regissören.

Enligt Hollywood Reporter kommer den nya filmatiseringen av Father of the Bride att produceras av Warner Bros. Precis som tidigare kretsar handlingen kring en far och hur han handskas med att dottern ska gifta sig. Skillnaden är att Matt Lopez som ska skriva manuset till den nya versionen kommer att fokusera på en stor sydamerikansk familj. 

Originalversionen Father of the Bride kom redan 1950 med Elizabeth Taylor i huvudrollen och 1991 var det Kimberly Williams-Paisley som spelade bruden Adria Arjona ska axla i nyversionen. 

Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor i originalversionen. Metro-Goldwyn-Mayer

För den välkända sångerskan och skådespelerskan Gloria Estefan var det ingen tvekan om att tacka ja till att vara i filmen, eftersom hon är ett fan av regissören Gaz Alazraki”.” Sedan tidigare är hon även god vän med Andy Garcia som ska spela brudens far. Senast spelades den faderliga huvudrollen av Steve Martin i versionen från 1991.

Behövs det en ny filmatisering av Father of the Bride?

VIDARE LÄSNING:

Filmer du inte visste var remakes. 

NÄSTA ARTIKEL