Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Miles Teller ska spela Moose i Top Gun 2

Miles Teller ska spela Moose i Top Gun 2

Kristian Andersson | Nyhet
05 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
05 juli 2018

Ny välkänd skådespelare ansluter sig till "Top Gun 2".

Snart kommer vi att få se den efterlängtade uppföljaren på Tom Cruises klassiker "Top Gun". Nu har en ny talang anslutit sig till projektet, nämligen Miles Teller.

Miles Teller har redan spelat i stora filmer som Fantastic Four och Divergent. Han är nu aktuell i en kommande film, nämligen uppföljaren på actionklassikern Top Gun. Teller ska då spela bredvid legenden Tom Cruise, uppger DarkHorizons.

Cruise kommer återigen att göra rollen som Maverick i uppföljaren. Till kommande Top Gun 2 dök det upp en roll, nämligen som son till Mavericks vän Goose. Det var fyra skådespelare som provspelade för rollen; Miles Teller, Nicholas Hoult, Glen Powell och Dylan O´Powell. Rollen gick slutligen till Teller som nu ska spela Moose, sonen till Nick ”Goose” Bradshaw.

I den första filmen är Goose som bekant en löjtnant som påbörjade sin pilotutbildning på flygskolan TOP GUN, en skola som utbildar de absolut bästa piloterna. Vi vet ännu inte handlingen till uppföljaren, men visst känns det troligt att Moose kommer att gå sin fars fotspår.

Joseph Kosinski som också gjort Oblivion regisserar filmen, och vi kommer återigen att få se Val Kilmer som rivalpiloten till Maverick.

Filmen spelas in nu under sommaren, läs mer här. Filmen har premiär någon gång 2019.

Är du sugen på "Top Gun 2"?

NÄSTA ARTIKEL