Glädjebeskedet: Jim Carrey gör comeback som skådespelare – med skurkroll

Glädjebeskedet: Jim Carrey gör comeback som skådespelare – med skurkroll

Axel Diedrichs
08 februari 2024 kl. 17:02
ANNONS
ANNONS

Stjärnan har åtminstone ett arbete kvar i sig

Han har flera gånger sagt att han gått i pension, men nu kan vi meddela att Jim Carrey gör comeback. Skådespelaren ska vara med i ”Sonic the Hedgehog 3”.

Under våren 2022 gick Jim Carrey ut med att han tänkte gå i pension, och sedan dess har han mycket riktigt inte gjort några fler filmer. Nu kan vi dock ge det glädjande beskedet att den 62-årige skådespelaren återvänder för att göra en till film. Det rör sig om att reprisera den omtyckta rollen han har som skurken Dr. Robotnik i filmerna om den blixtrande igelkotten Sonic. 

Jim Carrey som Dr. Robotnik. Foto: Paramount.

Glädjebeskedet: Jim Carrey gör comeback som skådespelare – med skurkroll

I två filmer har publiken följt fajten mellan superhjälten Sonic och hans onda fiende Dr. Robotnik som gör allt för att komma åt herravälde. När Carrey gjorde promotion för den andra delen flaggade han för sin pension, men nu kommer han alltså av allt att döma tillbaka. I ett nytt teaserklipp som filmstudion Paramount har delat, där de går ut med att serien får en tredje del med premiär nästa år, kan vi höra ett diaboliskt skratt som bara går att identifiera som Dr. Robotniks. 

Jim Carrey har tidigare sagt att han känner sig nöjd med vad han åstadkommit i sin filmkarriär och att det ska till ett väldigt speciellt projekt för honom att göra fler projekt. Det är därför glädjande för fansen att han har en uppenbart stark relation till Sonic-filmerna.

Här kan du höra beviset på att Jim Carrey gör comeback som skådespelare:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL