Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ryktet – Per Morberg gör comeback i TV-rutan?

Morberg attackerad av getingsvärm: "Satan i gatan vad ont det gör!"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 augusti 2023

Kan vara bakom kulisserna på en ny serie

Det ryktas om att Per Morberg snart kommer tillbaka med en ny serie. På sitt Instagram-konto delar han nu med sig av ett klipp där ett besök på ett gammalt utedass blir rejält smärtsamt.

Skådespelaren och TV-profilen Per Morberg gjorde sig först ett namn på Dramaten innan han började leta sig in i svenska folkets hem med TV:n som hjälpmedel. Under åren har vi sett honom i allt från Rederiet till Så som i himmelen, men det är kanske med Sveriges mästerkock och TV-succén Vad blir det för mat, som han blev folkkär.

Sedan han lämnade TV4 har Morberg fortfarande stått framför kameran, men i egna produktioner. I en intervju med Expressen säger han fock att han inte skulle ha några problem med att gå tillbaka till TV-kanalen.

Per Morberg i vad blir det för mat
Per Morberg i Vad blir det för mat?. Foto: TV4

Ryktas om en ny serie för Morberg

Den senaste tiden har det ryktas om att Per Morberg ska göra comeback med en ny serie och kanske har nu profilen delat med sig av ett smärtsamt bakom kulisserna-material på sin Instagram.

Getingkaos för Moberg: "Satan i gatan vad ont det gör!"

I klippet ser vi när Moberg ska inspektera ett utedass och möts av en svärm av getingar som attackerar honom vid upprepade tillfällen.

– Det var en jävla massa getingar här, säger TV-profilen strax innan getingarna går till attack och Morberg försöker vifta bort dem med handen. Satan i gatan vad ont det gör! utbrister han efter att ha blivit stucken tre gånger.

Vi håller dig uppdaterad om Morbergs eventuella serie i takt med att vi får veta mera.

 

NÄSTA ARTIKEL