Gerard Butler i "Angel Has Fallen"

Gerard Butler måste fly Afghanistan i nya actionfilmen Kandahar

28 september 2022 kl. 09:37

Gerard Butler har huvudroll i ny action

Gerard Butler jobbar återigen med regissören Ric Roman Waugh, den här gången på actionfilmen "Kandahar" som utspelar sig i Afganistan.

Det är bolaget Open Road som nu köpt upp rättigheterna till Gerard Butlers kommande actionfilm, som regisseras av Ric Roman Waugh. De två har tidigare jobbat tillsammans på flera framgångsrika projekt, så som Angel has Fallen och Greenland. Filmen går under titeln Kandahar och finansieras av Capstone Studios och MBC Studios, berättar The Wrap.

Gerard Butler måste fly Afghanistan i nya actionfilmen Kandahar
"Kandahar". Foto: Open Road Films.

I den nya filmen får vi se Gerard Butler som ensam stjärna när han gestaltar karaktären Tom Harris, en CIA-agent som har ett uppdrag långt innanför fiendernas linje i Afghanistan. Men på vägen går något snett, vilket gör att många är ute efter honom och hans tolk. Tillsammans är de nu tvungna att slåss för sina liv och för att nå flygfälten där de är tänkta att hämtas upp.

Manuset är skrivet av Mitchell LaFortune som baserar det på egna erfarenheter från när han var militär underrättelseofficer under Edward Snowden-läckorna.

"Kandahar" landar på bio någon gång under 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL