Mad Max 5 bekräftad – blir prequel

Mad Max 5 bekräftad – blir prequel

16 maj 2020 kl. 12:00

Uppföljaren "Furiosa" är på gång.

Regissören George Miller som ligger bakom Mad Max-filmerna bekräftar att en femte film är på väg och att den handlar om Furiosa.

Tom Hardy och Charlize Theron i "Mad Max: Fury Road".
Tom Hardy och Charlize Theron i "Mad Max: Fury Road". Foto: Warner Bros.

Det har nu gått fem år sedan vi först såg Mad Max-filmen Fury Road. Regissören George Miller berättar för tidningen New York Times att mer är på väg. Den här gången får vi en prequel-film om birollen Furiosa, som i den förra filmen spelades av Charlize Theron

Filmen som i dagsläget bär titeln Furiosa är i skrivande stund i ett tidigt utvecklingsstadie och man letar nu efter en ung kvinna till titelrollen. Miller hade dock hoppats på att få arbeta vidare med Theron och föryngra henne med hjälp av CGI. 

– Under en lång tid trodde jag att det skulle vara möjligt att arbeta med Charlize på nytt, men tekniken är inte riktigt där ännu. Men de gjorde ett tappert försök i The Irishman, säger Miller till tidningen. 

Parallellt med förberedelserna av Furiosa har Miller arbetat på filmen Three Thousand Years of Longing där Tilda Swinton och Idris Elba har huvudrollen. Miller har både skrivit och regisserat projektet som vi ännu inte vet när det har premiär. 

För att ta reda på mer om den kommande Mad Max-filmen, läs här

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL