Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gemma är med i premiären av Mayans M.C.

Gemma är med i premiären av Mayans M.C.

Axel Diedrichs | Nyhet
08 augusti 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
08 augusti 2018

Gemma från "Sons of Anarchy" kommer tillbaka – I spinoff-serien "Mayans M.C.".

Katey Sagal spelar Gemma, Sons of Anarchy-klubbens gudmoder, som vi nu förstår kommer att vara med i den kommande serien "Mayans M.C.". Serien utspelar sig en tid senare i samma universum, och har premiär 4 september. 

Inför premiären av den annalkande motorcykel-serien är det många som undrar ifall vi kommer att få återse bekanta ansikten från Sons of Anarchy, och, ja, så är fallet. Vi förstod redan under årets upplaga av Comic Con i San Diego att Mayans M.C. kommer att korsa med sin föregångare, något seriens skapare Kurt Sutter bekräftade. Men han ville inte säga hur mycket, förutom att det skulle vara sparsamt med återseenden.

I en intervju med Entertainment Weekly berättar Sutter att vi redan i premiären kommer att få se Katey Sagal trä på sig sin svarta blus igen:  

Det är en tillbakablick till åtta år sedan, och ett sätt för oss att veta att vår nya protagonist är i Stockton där två världar kolliderar. Åtminstone på den tiden.

"Mayans M.C." följer EZ Reyes, en novis i en motorcykelklubb som vill göra sig till ett namn ute på gatorna. Serien har premiär 4 september. Ser du fram emot att följa denna spinoff-serie?