Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Går serien Mayans M.C. in i Sons of Anarchy?

Går serien Mayans M.C. in i Sons of Anarchy?

Axel Diedrichs | Nyhet
23 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
23 juli 2018

Spinoff-serien "Mayans M.C." kommer förr eller senare att gå in i sin föregångare "Sons of Anarchy", menar skaparen Kurt Sutter.

Mayans M.C.

"Mayans M.C." är nästa hårdkokta motorcykel-serie att pynta vår vardag. Berättelsen utspelar sig efter "Sons of Anarchy". Vi följer EZ Reyes, som blir en novis i en MC-klubb och vill skapa sig ett namn ute på gatan. Serien har premiär 4 september. När korsar den väg med "SoA"?

Deadline rapporterar att skaparen bakom Mayans M.C., Kurt Sutter, hintar om att hans annalkande serie kommer att gå in i Sons of Anarchy. 

Just nu finns det ingen konkret linje som går in i Sons of Anarchy, men det är en stor värld. Vi vill inte jävlas med originalserien och fansen, men vi kommer den här säsongen att se vägarna som leder in i varandras världar. Det många möjligheter att hamna i SoA:s kretslopp, men jag vill inte göra det för mycket, åtminstone inte redan nu.

Enligt samma artikel ska det ha varit stort tryck på seriens frågepanel på Comic Con i San Diego, med massvis av fans till SoA, men dess trailer har fortfarande under 100 000 visningar på YouTube.

"Mayans M.C." har premiär 4 september. Ser du fram emot serien?