Gamla karaktärer återkommer i Captain Marvel

Gamla karaktärer återkommer i Captain Marvel

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 28 mars 2018 kl. 12:03

I den kommande Captain Marvel med Brie Larson i spetsen, återkommer även tre gamla karaktärer.

Brie Larson som Captain Marvel.
Brie Larson som Captain Marvel. Foto: Marvel / Disney

Flera gamla karaktärer är planerade att återkomma i nya Captain Marvel bredvid Brie Larson. Det rör sig bland annat om Ronan, Coulson och Korath.

Agent Phil Coulson är sedan tidigare död men återupplivades för tv-serien av Agents of SHIELD. Clark Gregg ska nu enligt Empire Online återvända i rollen som agent Coulson i den kommande Captain Marvel. Filmen ska utspela sig på 90-talet och därför lever han fortfarande.

Men Coulson är inte den enda karaktären som ska vara med utan även Lee Pace som Kree-krigaren Ronan och Djimon Hounsou som Korath, gör honom sällskap. Inspelningen av Captain Marvel har påbörjats och som bekant ska huvudrollen spelas av Brie Larson. Captain Marvel eller Carol Danvers, som hon egentligen heter, är en av de mest kända karaktärerna i Marvel-universumet. Är du sugen på att veta mer om Brie Larson kan du läsa om sex olika saker du troligen inte visste om henne.

Det är sedan tidigare bekräftat att Samuel L. Jackson återigen ska spela Nick Fury i den kommande filmen. Andra skådespelare som också fått roller är Ben Mendelsohn, Gemma Chan, McKenna Grace, Rune Temte, Algenis Perez och Jude Law.

Anna Boden och Ryan Fleck ska tillsammans regissera medan Meg LeFauve, Nicole OPerlman, Geneva Robertson-Dworet, Liz Flahive och Carly Mensch jobbar på manuset.

Captain Marvel kommer ha premiär den 8 mars 2019, men studion firar inspelningsstarten med en bild på Brie Larson som syns här nedan:

Är du sugen på nya Captain Marvel med Brie Larson?

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL