Game of Thrones

KLART: Game of thrones-stjärnan Petere Dinklage i nya Hunger Games

19 juli 2022 kl. 14:07

Peter Dinklage ansluter sig till hungerspelen

Arbetet med Hunger Games-prequelen "The Ballad of Songbirds and Snakes" går framåt. Nu rapporterar amerikanska medier att Peter Dinklage ansluter sig till projektet.

Vi har tidigare sett Peter Dinklage göra stor succé i den storslagna TV-serien Game of Thrones där han spelade Tyron Lannister. Nu har den fyrfaldigt Emmy-nominerade skådespelaren börjat jobba på ett nytt projekt, och det är inte vilket som helst. Nu är nämligen Dinklage klar för att medverka i den efterlängtade storfilmen The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Enligt THR ska han spela Casca Highbottom, som beskrivs som en mycket mäktig person, kanske till och med Cariolanus Snows mäktigaste vän.

Filmen kommer att baseras på den femte boken av Suzanne Collins om Hungerspelen. Under årens har filmserien gjort tre miljarder dollar i vinst, vilket säkerligen har bidragit till Lionsgates intresse för att göra en till film. 

Dinklage kommer att jobba tillsammans med det nya stjärnskottet Tom Blyth som ska spela Cariolanus Snow.

Handlingen i The Ballad of Songbird and Snakes

Filmen kommer att handla om Cariolanus Snow, som när han endast är 18 år gammal får i uppgift att ta hand om och övervaka Distrikt 12 och även den tionde upplagen av Hungerspelen. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL