DC Comics kommande superhjältefilmer

Gal Gadot om Wonder Womans framtid: "jag älskar att spela henne"

Filmtopp
03 augusti 2023 kl. 09:46

Hur ser planerna egentligen ut för en tredje film?

Gal Gadot har spelat Wonder Woman i två filmer och skulle gärna vilja göra det igen. Nu delar hon med sig om hur statusen ser ut för en tredje film.

Patty Jenkins Wonder Woman (2017) blev en kolossal succé och är fortfarande den mest kommersiellt framgångsrika filmen någonsin regisserad av en kvinna – men rekordet ser nu ut att krossas av Greta Gerwigs Barbie, som närmar sig miljardspärren.

I huvudrollen såg vi Gal Gadot som repriserade rollen tre år senare med Wonder Woman 1984 – en film som släpptes under pandemin och inte nådde samma ekonomiska framgångar.

Wonder Woman med Gal Gadot
Gal Gadot som Wonder Woman i Wonder Woman 1984. Foto: Warner Bros.

Gal Gadot om Wonder Womans framtid: "jag älskar att spela henne"

Trots att det sedan dess har pratats om en tredje film har Warner Bros. Discovery, som står bakom DC:s cinematiska universum, inte kommit till skott. Något som kan bero på de många omställningar som har skett inom bolaget sedan sammanslagningen mellan Warner Bros. och Discovery.

I en ny intervju med Comicbook.com berättar Gal Gadot att hon fortfarande vill återvända i rollen som Wonder Woman. Hon säger också att det finns planer på att förverkliga stjärnans önskemål:

– Jag älskar att spela Wonder Woman, det ligger mig så nära och kärt om hjärtat. Sett till vad jag har hört från James [Gunn] och Peter [Safran] så ska vi utveckla Wonder Woman 3 tillsammans.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi får veta något mer "Wonder Woman 3".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL