Förstörd relation i veckans avsnitt av Paradise

Förstörd relation i veckans avsnitt av Paradise

Karna Mahoney
Uppdaterad 26 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 22 april 2024 kl. 12:04

"Det är klart att du kommer vända det emot mig oavsett vad jag säger"

I veckans avsnitt av "Paradise" får vi se tårar och ilska över en brusten vänskap. Klara och Charlie som för tillfället står tillsammans som par i tävlingen säger att det inte ens finns en vänskap kvar att rädda mellan dem.

Klara och Charlie har bildat ett par i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Klara och Charlie har bildat ett par i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay

Inte längre vänner

"Paradise" är realityprogrammet där deltagarna tävlar om att vinna en halv miljon kronor genom att samarbeta och skapa pakter med varandra. I det tionde avsnittet av Paradise får vi se en splittring mellan Klara och Charlie.

I avsnittet ska de komma överens om hur de ska fördela “Paradise-pengarna” som de har fått hand om i veckan. Charlie tycker att han har gjort sig förtjänt av att paret ska köpa honom en sittplats till parceremonin. Det är Klara däremot inte nöjd med och eftersom hon har blivit ekonomiansvarig i veckan så tar hon ett eget beslut och köper en sittplats till sig själv istället.  

– Klara visar att hon tänker på sig själv. Det är det jag har sagt sedan dag ett, det går inte att lita på Klara, säger Charlie i programmet. 

– Makten ligger ju hos mig och vi har ju lärt oss, don´t fuck with crazy, säger Klara till produktionen. 

Konflikt som skaver

Under programmet är det tydligt att både Klara och Charlie tänker olika om deras partnerskap. Charlie säger till de andra deltagarna att han inte vill spela med Klara.

– Jag trivs inte med Klara och hon vet om det, säger Charlie till Ivana och förklarar att han tror att Klara vill ha makten och att nu när hon har fått det så missbrukar hon den. 

Klara däremot vill vara partner med Charlie. 

– Jag tycker det är jättejobbigt med Charlie, jag vill ju spela med honom men han gör det så tydligt att han inte vill spela med mig, gråter Klara till Isabell i avsnittet. 

Klara går ifrån Charlie i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Klara går ifrån Charlie i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay

Charlie vänder på situationen

Under en del av programmet försöker Charlie prata med Klara om varför hon blivit ledsen. Klara ber honom vänta lite så att hon hinner ta på sig kläder, och att de sen kan prata om det. Charlie verkar besviken över att han inte får berätta om sina känslor där och då och går därifrån. När Klara sedan går fram till Charlie med sina kläder på för att prata vänder han det istället emot henne. 

– Jag sa till dig redan innan du började prata att jag vill ha på mig kläder om vi ska prata, förklarar Klara om att hon inte följde efter Charlie när han lämnade deras senaste samtal. 

– Det är klart att du kommer vända det emot mig oavsett vad jag säger, visst, säger Charlie till Klara som blir ledsen och går därifrån. 

Klara förklarar att hon såg fram emot att vara partner med Charlie och hade velat få det att funka och att det är därför som hon blir så ledsen.

– Man brukar säga att time will tell och tiden har gått nu, och tyvärr [...] time has told me att det kommer inte att funka, det är krock, säger Charlie till Klara. 

– Jag pratar inte om spelet, jag pratar om att vara vän. Jag vill bara vara vän. Jag vill inte spela med dig överhuvudtaget, jag vill bara vara vän, svarar Klara med gråten i halsen till Charlie som erkänner att han tycker att det är svårt. 

Kommer Klara och Charlie kunna rädda sin relation? Fortsättning följer i nästa avsnitt av ”Paradise” som går att streama på Pluto TV. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL