Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Batman

Trailern till The Batman är här!

Fredrik Edström | Nyhet
23 augusti 2020
Fredrik Edström | Nyhet
23 augusti 2020

Det är ett ruskigt Gotham som väntar.

DC FanDome pågår för fullt och vi fullständigt peppras med paneler och trailers. Givetvis ges "The Caped Crusader" en egen panel och nu landar dessutom första trailern!

Batman
Foto: Warner Bros. 

Om drygt ett år får vi beskåda Robert Pattisons tolkning av den maskerade hämnaren i Matt Reeves "The Batman". Längtan och peppen är givetvis stor och under Lördagens Dc FanDome-konvent släpptes äntligen den första trailern lös!

I lördagskväll och natt, svensk tid, gick streamingeventet DC FanDome av stapeln. Fans kunde äta sig proppmätta på hypande smyggtittar, paneler och utannonseringar. Samtliga superhjältar var samlade men ögon riktades särskilt mot en huvbeklädd hämnare: Batman. 

Matt Reeves kommande thriller/noir/deckare spelas in för fulla muggar men vi svältfödda fans fick ändå en ordentlig mumsbit att kalasa på: den första officiella trailern. Vi på Filmtopp har givietvis fiskat upp den och den finns att beskåda här nedan: 

Plötsligt ser Nolans eskapader i Gotham ut som rena solskenshistorier, eller hur? Förutom Pattisons "Caped Crusader" får vi även se första glimtar av Pingvinen och Catwoman.

"The Batman" har biopremiär 1:a oktober 2021.

Läs Filmtopps recension av Nolans nya film "Tenet".

NÄSTA ARTIKEL