Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Första reaktionerna på Spider-Man: Homecoming

Första reaktionerna på "Spider-Man: Homecoming"

Axel Diedrichs | Nyhet
26 juni 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
26 juni 2017

"Spider-Man: Homecoming" - Ett Marvel-äventyr att se fram emot!

Tom Holland som Spider-Man
Foto: Marvel

Med den nya Spider-Man-filmen gör Spindelmannen sin första riktiga entré i Marvels universum. Spider-Man: Homecoming har haft förhandsvisningar i USA och filmskribenter som sett filmen delar med sig av sina reaktioner, på Twitter.

Det här var bara ett axplock av de kärleksförklaringar filmen fått, så mycket talar för att Spider-Man: Homecoming kommer att göra dundersuccé. Personligen måste jag säga att jag är lite förvånad över filmens goda reaktioner. Efter jag såg trailern kände jag mig opepp på att Spindelmannen ska in i Marvel-världen med Tony Stark och de andra Avengers-lirarna. Men förhoppningsvis sjunger även jag med i kritikerkören. I filmen kommer vi att få se fantastiska Michael Keaton i en skurkroll.

"Spideys första sving in i Marvels filmuniversum är laddat med mer förhoppningar och farhågor än du kan ladda en nätskjutare med. Likadelar pepp som oro sprider sig genom nervsystemet och nu tänkte jag att du ska få ta del av mina", skrev Filmtopps krönikör Fredrik Edström inför Spider-Man: Homecoming. Läs hela hans krönika här.

Börjar du bli ordentligt laddad inför Spindelmannens nästa äventyr? Spider-Man: Homecoming har Sverigepremiär den 5:e juli.

NÄSTA ARTIKEL