Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första bilden på Mäklarna säsong 3

Första bilderna på Mäklarna säsong 2

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 januari 2021

Kaj Modin kommer tillbaka!

Kjell Bergqvists allra bästa roll kan mycket väl vara den i Ulf Malmros underbara komediserie "Mäklarna". Det har gått femton år när vi återser den snikne mäklaren Kaj Modin och hans lärling Vilma. Den här gången har de med sig praktikanten Kevin, spelad av William Spetz.

Kjell Bergqvist och William Spetz i "Mäklarna" säsong 3.
Kjell Bergqvist och William Spetz i "Mäklarna" säsong 3. Foto: Discovery+.

Kjell Bergqvist, Cecilia Frode och Lotta Tejle gjorde succé med den svarta komedin Mäklarna på SVT 2006. Nu rebootar discovery+ succén och återvänder till den sjavige mäklaren Kaj Modin (Kjell Bergqvist) på Hagamäklarna. Precis som förra gången träffar vi även Vilma (Cecilia Frode) och Kajs exfru Maggan, spelad av Lotta Tejle. Ny på Hagamäklarna är 20-årige praktikanten Kevin (William Spetz), som Kaj fått gratis av Arbetsförmedlingen.

Mäklarna säsong 3
Cecilia Frode och Kjell Bergqvist. Foto: Discovery+.

MER LÄSNING:

Nya komedier 2021 – bästa tipsen

15 år har gått sen sist, och Kaj är fortfarande en slashas som ljuger, bedrar och misslyckas med det mesta. Men Kaj börjar bli till åren och vill casha in, och bestämmer sig därför för att anställa en VD som kan sköta mäklarfirman. Kajs före detta adept och kollega Vilma hör av sig, vill ha jobbet, och får det. Om valet av VD visar sig klokt? Såklart det inte gör. Allt går i botten direkt, och för att rädda jobben och Kajs pension kämpar nu den udda trion Kaj, Vilma och Kevin för att få Hagamäklarna på fötter igen. I biroller hittar vi även flera av våra mest hyllade och folkkära skådespelare. 

Mäklarna säsong 3
Foto: Discovery+.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL