Första bilden på Zac Efron i wrestlingfilmen The Iron Claw

Första bilden på Zac Efron i wrestlingfilmen The Iron Claw

09 november 2022 kl. 08:11

Stjärnan gör film med A24

Nu har vi fått ta del av den allra första bild på Zac Efron i det kommande wrestlingdramat "The Iron Claw". Skådespelaren ser om möjligt ännu mer tränad ut.

Det är det formstarka produktionsbolaget A24 som låter oss se den allra första bilden på skådespelaren Zac Efron i wrestlingfilmen The Iron Claw som just nu spelas in. Efron kommer spela Golden Warrior, eller som han egentligen heter: Kevin von Erich. Vi är redan vana vid att se en pumpad Efron, men inför det nya dramat verkar han ha vridit upp musklerna ytterligare en nivå. 

Kevin von Erich kommer från en känd Westlingfamilj och var en erkänd wrestler under 1970-80-talet. Den nya filmen kommer att handla om hans och familjens uppgång och fall. I The Iron Claw får vi även se skådespelare som The Bear-stjärnan Jeremy Allen White som Kerry Von Erich, Harris Dickinson som David Com Erich, Holt McCallany som Fritz Von Erich, Maura Tierney som Doris, och Lily James för att nämna några.  

The Iron Claw regisseras och är skriven av Sean Durkin som mestadels gjort kortfilmer och serier. Filmen kommer produceras av Tessa Ross, Derrin Schlesinger och Harrison Huffman

Premiären är satt till nästa år.

Den riktiga wrestlern Kevin von Erich lämnar också en kommentar kring filmen för sajten TMZ där han berättar att Zac Efron är betydligt snyggare och mer vältränad än vad han var under 70 och 80-talet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL